Band info

DWARS (Door Wilskracht Altijd Rete Strak)
Zanger Joost van Berkel maakt er samen met zangeres Flore Wittenberg gegarandeerd elke keer weer een feest van op het podium! Voor multi-talent Ton van der Pas is niets te gek. Hij switcht van keyboards naar mondharmonica, saxofoon en percussie, alsof het niets is. Verder maken het immer solide en swingende ritmisch tapijtje van bassist Michel van de Doe en drummer Gerben Leijten (met zijn indrukwekkende solo’s en dito drumpodium), en het vingervlugge gitaarspel van Marcel van Drunen, de band DWARS heel bijzonder.

Veel ervaring
De Bossche band DWARS is opgericht in 1998. Sinds die tijd heeft DWARS vele spetterende optredens gegeven in ’s-Hertogenbosch, de rest van Nederland, maar ook ver daarbuiten. Zo was de band bijvoorbeeld een week te gast in Egypte en heeft daar vier optredens gegeven voor toeristen uit de gehele wereld. Dit leidde bij Papa’s Beach Club in Hurghada bij een temperatuur van 32°C. tot één groot feest in de buitenlucht, dat doorging tot de volgende morgen de zon weer op kwam.

Voor (w)elke gelegenheid?!
De optredens van DWARS variëren van gezellige, swingende en spetterende bruiloften, sfeervolle bedrijfsfeesten, tot stevige optredens in kroegen en ruige studentenfeesten. DWARS is daarnaast een graag geziene gast tijdens festivals in diverse steden. DWARS staat voor rock, soul, pop, Nederlandstalig, maar vooral voor enthousiasme en FEEST!!

100% live
DWARS heeft een breed repertoire van Nederlandstalige en Engelstalige covers  variërend van U2 tot Rihanna, van Green Day tot Adele, van Bløf tot Anita  Meijer, van James Brown tot Anouk en van Coldplay tot André Hazes (zie kopje  Repertoire). Alles wat u hoort is 100% live. Wij gebruiken geen meelopende tapes of midi-technieken. Omdat we alles live spelen, kunnen we altijd inspelen op wat er in de zaal gebeurt.

Professioneel licht en geluid
DWARS werkt al jaren samen met  een select aantal professionele licht- en geluidsbedrijven. Heeft u een feest heeft voor 50 of voor 2.000 personen? Ook over het technische aspect hoeft u zich geen zorgen te maken. Dit wordt geheel voor u verzorgd; goed en betrouwbaar.

Uw wensen staan voorop
Neem gerust contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken. U bent ook altijd van harte welkom tijdens een van onze repetities. Dan kunnen we persoonlijk kennis maken en vrijblijvend uw wensen doornemen.